
Instruks for kiosk
Før kamp:
- Låse opp kiosken (rom 205), resepsjon (rom 216), lager til stolar/bord for sekreteriatet (rom 196), reinhaldsrom (rom 144) rekvisittlager (rom 219) og evt nokre av fellestoaletta inne i hallen om naudsynt.
- Låse ut kontantkassa frå skapet med hengelås.
- Klargjere kassaapparatet – Husk å kontroller vekslepengane (skal vere 3000,- kr i kassa).
- Koke kaffi, lage svelerøre, lage baguetter, varme pølser– Oppskrift heng på skapdør i kiosken.
- Sette fram kioskvarer.
- Legge fram prisliste og vipps-info– ligg i skuffa «arr.ansvarleg» om dei ikkje ligg på disken.
Under kamp:
- Stå for salg av kioskvarer– ikkje sjølvbetjening
- Stå for salg av billetter enten via terminal eller kontant – Ikkje Vipps
- Nytt kassaapparat i kiosken, som registrerer vipps, terminal og kontantsalg – prisar ligg inne under kvar vare
- Reingjering/rydding
Etter kamp:
- Reingjering/rydding
- Vaske kiosk-golvet ved arr.slutt – Mopp står i kiosken
- Rydde på plass varer og fylle opp kjøleskapet ved arr.slutt. Finn varer på kjøleromet – Rett etter inngangsdøra mot kontora
- Tøme boss i kiosken
- Tøme boss i gang/toalett ved arr.slutt om behov for det.
- Kvitter på skjema for oppgjer kiosk/billett – leggast på benken for vidare utfylling ved totaloppgjer tatt av Jill seinare
- Ta ut kassa av kassaapparatet og lås inn i skap med hengelås
- Låse att dører som vart opna «før arrangement»
- Brukte tvoger, tørkehandkle, leggast i pose i kiosken
- LÅSE INNGANGSDØRENE VED AVREISE!
HUSK Å LEVERE NØKKEL TILBAKE TIL SOLVEIG STOREIDE ETTER AVTALE.