Instruks for kiosk

Før kamp:

  • Låse opp kiosken (rom 205), resepsjon (rom 216), lager til stolar/bord for sekreteriatet (rom 196), reinhaldsrom (rom 144) rekvisittlager (rom 219) og evt nokre av fellestoaletta inne i hallen om naudsynt.
  • Låse ut kontantkassa frå skapet med hengelås.
  • Klargjere kassaapparatet – Husk å kontroller vekslepengane (skal vere 3000,- kr i kassa).
  • Koke kaffi, lage svelerøre, lage baguetter, varme pølser– Oppskrift heng på skapdør i kiosken.
  • Sette fram kioskvarer.
  • Legge fram prisliste og vipps-info– ligg i skuffa «arr.ansvarleg» om dei ikkje ligg på disken.

Under kamp:

  • Stå for salg av kioskvarer– ikkje sjølvbetjening
  • Stå for salg av billetter enten via terminal eller kontant – Ikkje Vipps
  • Nytt kassaapparat i kiosken, som registrerer vipps, terminal og kontantsalg – prisar ligg inne under kvar vare
  • Reingjering/rydding

Etter kamp:

  • Reingjering/rydding
  • Vaske kiosk-golvet ved arr.slutt – Mopp står i kiosken
  • Rydde på plass varer og fylle opp kjøleskapet ved arr.slutt. Finn varer på kjøleromet – Rett etter inngangsdøra mot kontora
  • Tøme boss i kiosken
  • Tøme boss i gang/toalett ved arr.slutt om behov for det.
  • Kvitter på skjema for oppgjer kiosk/billett – leggast på benken for vidare utfylling ved totaloppgjer tatt av Jill seinare
  • Ta ut kassa av kassaapparatet og lås inn i skap med hengelås
  • Låse att dører som vart opna «før arrangement»
  • Brukte tvoger, tørkehandkle, leggast i pose i kiosken
  • LÅSE INNGANGSDØRENE VED AVREISE!

HUSK Å LEVERE NØKKEL TILBAKE TIL SOLVEIG STOREIDE ETTER AVTALE.