Vi valgte å melde på to lag til tross for at vi bare var 14 spillere. Det ga mye spilletid og mye god erfaring!

Selv om vi har trent fra skolestart, har sesongforberedelsene vært preget av treninger der vi sjelden har fått spille sammen som lag, men begge lag viste at de er i rute og vil fortsette der de slapp i fjor. Med Tommy B. Furuli som ny hovedtrener viser Volda Handball at de ønsker å gi guttene gode muligheter til fremgang.

Hang godt med

G13 spilte fem kamper lørdag og selv om det bare blei ett poeng var det kun knepne tap og veldig jevne kamper. Laget har mange fine spillertyper og flere spillere som vil spille seg inn på G14-laget utover sesongen.

Imponerte virkelig

G14 imponerte stort, ikke minst i finalen der de like godt vant mot Midsund - fjorårets klare seriemester i G2003-klassen. Den gang tapte vi klarte både hjemme og borte mot dette laget. Nå kom seieren på «Golden Goal» etter at Volda to ganger hentet igjen motstanderne og kampen gikk til ekstraomgang etter 11-11 ved full tid.

Vi har et veldig jevnt lag, uten svake punkter. Her er spillere med stort potensiale og med den lagmoralen og innsatsen de viste i finalen melder de seg absolutt på blant favorittene i årets serie.

Takk til alle for en innholdsrik og spennende start på årets sesong!