Gleder seg til å møte Volda

Storhamar kommer rett fra seier i Champions League før onsdagens kamp mot Volda. Playmaker Anniken Obaidli fikk plass på Månedens lag for september. Vi har spurt henne om hun er fornøyd med sesongen så langt og forventningene før kampen.

– Starten av sesongen har vært veldig spennende, med både CL spill og Rema 1000 ligaen. Vi har variert litt fra kamp til kamp, men håper at vi klarer å stabilisere det mer og mer. Vi jobber veldig hardt for å klare å komme på et stabilt toppnivå. 

– Volda ser ut som et godt lag, og kommer til å bli en tøff motstander for oss. Det er veldig gøy at Volda er kommet opp i Rema 1000-ligaen, og så ser vi fram til å komme til en helt ny arena, sier Obaidli.

Så langt i sesongen står Storhamar med tre poeng etter fire kamper. Hovedtrener i Storhamar Elite, Kenneth Gabrielsen, mener at laget har variert mye i prestasjonene.

– Vi har tatt flere poeng i CL enn i Rema 1000 ligaen der vi tapt noen poeng som mulig er overraskende for noen. Våre prestasjoner har vært litt ustabile fra kamp til kamp, og ikke minst i løpet av kampene.

– Vi jobber hardt for å stabilisere oss på et nivå der vi skal kunne håndtere å spille to tøffe kamper pr uke. Normalt sett har vi klart det i tidligere sesonger, men i år vi startet E-cup kamper allerede tidlig i september. Jeg føler vi er i ferd med å klare å håndtere på en god måte, og tror vi vil få et klart svar på det når vi kommer til Volda på onsdag, sier Gabrielsen.

Hvordan vil du vurdere onsdagens motstander?

– Først og fremst syns jeg det er utrolig morsomt at vi har Volda i toppserien. Jeg vet at det har blitt jobbet meget godt der over tid , og at klubben har et fint konsept med en dyktig trener.

– Jeg har ikke sett så mye av Volda før mandag og tirsdag denne uken. Men etter at vi har brukt X- antall timer så føler jeg at Volda kan stå oss godt. De ser ut som de spiller med mer trygghet hjemme enn de gjør på bortebane, noe som er veldig naturlig for et nyopprykket lag. Vi har brukt tiden godt etter lørdagens CL kamp mot Kastamonu, så jeg vil si vi er meget klare for å komme til en ny flott hall med forhåpentligvis mange entusiastiske tilskuere, avslutter Gabrielsen.