Foto: Fotograf MA Ortiz

Har alt å vinne

Då Volda i haust møtte Tertnes blei to poeng med heim att til Sunnmøre. På søndag er det klart for returoppgjer i Volda, og før kampen står heimelaget med 4 poeng mens laget frå Bergen har kapra 8 poeng. Det blir såleis ein svært viktig kamp, Halli?

– Oppgjeret mot Tertnes blir ein kamp som vi vinne for å til å ha ein reell sjanse til å unngå å måtte ut i kvalifiseringsspel for å behalde plassen i Rema1000-ligaen. 

– Tertnes er eit lag som har variert mykje iløpet av sesongen. Dei har eit bra mannskap, men som kanskje ikkje har fått ut potensialet sitt på bana denne sesongen. Då vi slo dei i Bergen i haust spelte vi veldig bra i angrep i nesten 60 minutt. Vi halde eit like høgt nivå på søndag, og syte for at vi beheld det ut gjennom heile kampen. Då er alt mulig for oss!

Kampstart er søndag 19. februar kl. 15.00 i Volda campus Sparebank1 arena.