Det er veldig kjekt med stor aktivitet i hallen, men det krev også dugnadsinnsats.

Korleis vil DU ha det på kamp?

Vi har spelt siste heimekampen for sesongen, og sjølv om resultatet ikkje vart heilt som vi håpa på, var innsatsen på tribuna i verdsklasse. FOR eit publikum! Vi er utruleg takksame for støtta, og vi vil gjerne gjere det slik at du får det enda betre på kamp i sesongen som kjem. I samarbeid med Norsk Topphåndball deltek vi difor på ei kartlegging av publikum sine ønskjer og meiningar om å vere tilskodar. Les meir og svar om du vil bidra.

Norsk Topphåndball vil gjerne høyre kva du meiner om å vere tilskodar på kamp.

Din mening betyr noe! Skriv dei på nettsidene sine, og inviterer alle til å delta i ei publikumsundersøking. Vi vil bidra, og inviterer med dette alle Volda-entusiastar til delta og seie si meining om å gå på kamp.


Norsk Topphåndball har undersøkt dette tidlegare, og kan samanlikne med undersøkingane frå sesongane før Korona-åra med restriksjonar. Vi gler oss til å få resultata, og forhåpentligvis gjere det enda betre å kome på kamp.