Katrine Lunde - foto: S&B-N
Katrine Lunde. Foto: S&B-N

Lær fra verdens beste målvakt

Katrine Lunde trenger knapt presenteres. Målvaktstjerna har vært en av verdens beste i en årrekke, og har en egen evne til å avgjøre viktige kamper når det trengs som mest. Mandag er hun på plass på parketten i Volda Campus Sparebank1 Arena, både for å være instruktur på håndballskole og spille treningskamp, men hun vil også dele fra sin vei til toppen i et foredrag som er inkludert i kampbillettene. Men hva vet hun om Volda?

Foto: S&B-N

Katringe Lunde vet alt om å stå i mål. Og snart vet hun mer om Volda, både laget og stedet – og de mange håndballtalentene i regionen som er påmeldt håndballskolen hun skal være instruktør for. Det gleder hun seg til for til nå har hun ikke har hatt gleden av verken å spille mot Volda eller ta turen hit.  

– Jeg vet svært lite om Volde HK. Det jeg jeg vet er at de var svært gode i 1.divisjon sist år og at de denne sesongen er klar for eliteserien.  Om Volda vet jeg at det ligger i Møre og Romsdal, og er omgitt av en fantastisk natur. Og jeg ser virkelig frem til å bli bedre kjent med byen og naturen, sier Lunde, som ser frem til å innta sunnmørsbygda.  

– Jeg gleder meg veldig mye til å komme opp til Volda. Det er alltid gøy å møte nye lag og mennesker. Spennende blir det også å spille i den nye hallen!  

Hun forteller at det blir mest fokus på håndball og å få en god opplading til sesongstart i september – men at det også blir litt utenom det vanlige for verdens beste håndballag: – For Vipers blir ikke denne uken en helt vanlig treningsleir. Selvfølgelig skal vi trene masse men vi skal også ha litt sosiale aktiviteter. Og ikke minst så skal vi få lov til å være med på håndballskolen. Å møte glade og spente barn gleder jeg meg til, sier Lunde entusiastisk.

Og hva kan de unge deltakerne glede seg til? – De kan glede seg til mye moro med noen av verdens beste håndballspillere.  

Katrine Lunde og Vipers møter Volda i to oppgjør, mandag og onsdag. Vipers spiller også mot gullutfordrer Molde HK fredag i Volda og lørdag i Ulstein Arena. Billetter til alle kampene finner du HER!  Inkludert i billettene får du også et spennende foredrag før avkast, der Ole Gustav Gjekstad og Ragnhild Valle Dahl blir med Katrine Lunde på å fortelle om Vipers’ vei til verdenstoppen. Noe å lære og å ta med seg i hverdagen, uansett om det er håndball eller noe annet du vil lykkes med!  Vi sees i Volda Campus Sparebank1 Arena!